Campaigns

Voedselbank Arrahma maand feb

Voedselbank Arrahma maand feb

feb 2019
1 Donation
0.67%
0.67% opgehaald
€5.00 gedoneerd van doel €750.00
1 donateurs

Stichting Rahma

We zijn een stichting die zich in zet voor moslims in NL met een schuldenproblematiek. Wij doen dit met behulp van schuldhulpverlening, budgetcoaching, budgetbeheer en juridische hulpverlening. We bieden hulp bij huisuitzettingen door de huurschuld in te zamelen via crowdfunding en we hebben ook onze eigen voedselbank. Hiermee voorzien wij 40 gezinnen maandelijks van een voedselpakket. Dit doen we al meer dan twee jaar en we willen dit heel graag uitbreiden naar twee keer per maand. Om dit te kunnen bereiken zijn we sinds kort een samenwerking gestart met twee islamitische basisscholen in Amsterdam die voor ons houdbare producten inzamelen. Wij zelf zamelen via social media geld in om verse producten mee te kopen. Ons doel iedere maand is €750,-. Met dit bedrag kunnen we deze gezinnen twee keer per maand voorzien van verse producten in sha Allah.

Om dit doel te kunnen bereiken hebben we jullie donatie hard nodig. Help jij mee?

Voor meer informatie over wat wij allemaal doen en de projecten die we hebben, zie onze facebook pagina Stichting Rahma. Hier plaatsen we beeldmateriaal van alles wat we doen of hebben gedaan.

Wij zijn HudaTv dankbaar voor hun bereidwilligheid om ons te helpen met onze voedselbank. Moge Allah het voor hun zegenen en accepteren.

BarakAllahoe fiekoem.

A salemu 3alaikom wa ra7matollah wa baraktuh

Stichting Rahma

06 51 71 36 54

info@stichtingrahma.nl

www.stichtingrahma.nl

www.facebook.com/stichtingrahma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *